Stanovanje trisobno

Savinjska, Šoštanj

prodaja

Cena185.000 €

Osnovni podatki

  • ŠifraPS00195AS
  • Transakcija prodaja
  • Velikost 94,60 m²
  • Lokacija Savinjska, Šoštanj
  • Vrsta objekta, tip stanovanje, trisobno
  • Tiptrisobno
  • Letnik1998
  • Nadstropjepritličje
  • Energetski razredD (60-105 kWh/m²a)

Opis

Na odlični in mirni lokaciji (Aškerčeva cesta) v Šoštanju prodamo prostorno 3-sobno stanovanje z atrijem. Funkcionalna razporeditev pritličnega stanovanja zajema: hodnik, kuhinjo z jedilnico in velikim dnevnim prostorom ter izhodom na zelenico, spalnico, otroško sobo oz. delovno sobo, utility z odtokom za wc oz. garderobni prostor, kopalnico z wc-jem ter prostorni atrij. Stanovanju, ki je svetlo in redno vzdrževano pripada še velika klet ter 2 parkirna mesta (dovolilnica oz. abonma izdana s strani občine Šoštanj) .

Leta 2008 je bila zamenjana celotna oprema stanovanja, istočasno z dobavo opreme je bil brušen parket.

Ogrevanje stanovanje poteka daljinsko, na radiatorjih so nameščeni števci dejanske porabe.

Blok se nahaja v urejeni in lepo vzdrževani okolici.  Pred blokom je urejeno igrišče za otroke. Parkirna mesta so pred blokom. Stanovanju pripadata dva parkirna mesta ( 2x dovolilnica). V bloku je optični internet. V neposredni bližini se nahajajo vse pomembne ustanove (šola, vrtec, pošta, trgovine, zdravstveni dom, knjižnica, …). Lokacija omogoča tudi športne aktivnosti, saj so v bližini sprehajalne, tekaške in kolesarske poti, med drugim tudi pot do jezera.

Stanovanje se prodaja z opremo in je vseljivo takoj. Stanovanje je zaradi svoje lege  primerno tudi za invalidne osebe. Možnost dostopa v stanovanje preko atrija stanovanja (pri tem na poti ni nobenih stopnic) oz. vhoda v blok po klančini prav v ta namen narejeni za dostop invalidnim osebam.

Kupec ne plača provizije.

Top lokacija, funkcionalnost stanovanja, velik atrij, enostaven dostop tudi invalidnim osebam, dva parkirna mesta in velika klet so dovolj veliki razlogi za vabilo na ogled stanovanja. PRILOŽNOST!

Tel.: 051 384 386

Mail: anton@b-n.si

Za brezplačni ogled ali več o naših storitvah nas kontaktirajte. Bogatijo nas izkušnje, saj smo na trgu nepremičnin že od leta 1994.

Anton Streicher

Anton Streicher

Pošljite povpraševanje