Hiša samostojna

Savinjska, Žalec, Šempeter v Savinj. Dolini

prodaja

Cena274.000 €

Osnovni podatki

  • ŠifraPH00152GK
  • Transakcija prodaja
  • Velikost 181,90 m²
  • Lokacija Savinjska, Žalec, Šempeter v Savinj. Dolini
  • Vrsta objekta, tip hiša, samostojna
  • Tipsamostojna
  • Parcela551,00 m²
  • Letnik1972
  • NadstropjeK+P+1

Opis

Na mirni in sončni lokaciji v Šempetru v Savinjski dolini prodamo urejeno in dobro vzdrževano stanovanjsko hišo v velikosti 181,9 m2. Na 551 m2 veliki parceli se poleg hiše nahaja še nadstrešek za osebna vozila in letna kuhinja.

Hiša s 181,9 m2 neto površine je deljena na (K+P+1)

Kletna etaža: garaža, utility, kurilnica, shramba in delovna soba.

Pritličje: vhod v hišo, predprostor, stopnišče, kuhinja z jedilnico, shramba, dnevna  soba z izhodom na balkon, spalnica, kopalnica, wc in balkon.

Nadstropje: stopnišče, velika dnevna soba, spalnica, kuhinja (brez opreme z vsemi priključki), spalnica, otroška soba in kopalnica.

Hiša je bila zadnjih letih večkrat obnovljena, leta 2015 je bila narejena toplotna izolacija (23 cm), leta 2020 zamenjana kopalniška oprema in renovirana celotna kuhinja ter montirana nova oprema kuhinje, leta 2021 zamenjana vsa vhodna vrata v hiši, montirana garažna aluminijasta vrata, montirana celotna ograja okoli hiše, dodane aluminijaste rolete na vsa okna na hiši ter montirana troslojna balkonska vrata in okno. Na vseh oknih hiše so komarniki.

Ogrevanje hiše je s pomočjo toplotne črpalke voda/voda in peči na pelete, ki je se uporablja v času predhodnih obdobij (pomladi in jeseni). Za hlajenje v poletnih mesecih pa skrbi klimatska naprava.

Hiša je priključena na elektro, vodovodno, kanalizacijsko in telekomunikacijsko omrežje.

Hiša je umeščena v mirno, urejeno ulico, ki je zaprta ter ograjena z ograjo. V neposredni bližini hiše se nahaja vsa potrebna infrastruktura (OŠ - 800 m, vrtec - 400 m, trgovina - 800 m). Do AC priključka LJ-MB potrebujete 5 min vožnje.   

Hiša se prodaja delno opremljena oz. po dogovoru. Na voljo parkirna mesta pred hišo in v garaži.

Hiša ponuja možnost bivanja dveh družin ali generacij. PRILOŽNOST!

 

Tel.: 051 384 386

Mail: anton@b-n.si

 

Za brezplačni ogled ali več o naših storitvah nas kontaktirajte. Bogatijo nas izkušnje, saj smo na trgu nepremičnin že od leta 1994.

Anton Streicher

Anton Streicher

Pošljite povpraševanje