Hiša samostojna

Savinjska, Celje, Lokrovec

prodaja

Cena1.070.000 €

Osnovni podatki

  • ŠifraPH00120AS
  • Transakcija prodaja
  • Velikost 628,00 m²
  • Lokacija Savinjska, Celje, Lokrovec
  • Vrsta objekta, tip hiša, samostojna
  • Tipsamostojna
  • Parcela9.911,00 m²
  • Letnik1994
  • Obnova2017
  • NadstropjeP+1+M

Opis

Na obrobju mesta Celja v naselju Lokrovec vam predstavljamo edinstveno priložnost za nakup moderno zasnovane vile z zastekljenim atrijem ter čudovito zasajeno zemljišče, ki pripada vili. Izjemna lokacija in mirni predel, kjer se nahaja vila, ter sama velikost posesti, ki meri 9.911 m2, bo očarala vse katere pričakujete zasebnost, udobje ter stilsko dovršen dom.

Razkošna vila v velikosti 628 m2 je zgrajena in opremljena po individualnih željah in potrebah naročnika, ki se razprostira v treh etažah.  

Prostorna pritlična etaža ima delno vkopano klet, v katerem je tudi prostor za degustacijo. Nadaljuje se prostor za rekreacijo in počitek, savna, fitnes ter prekrasen notranji bazen z izhodom na teraso, zimski vrt s prekasno zelenico. Prostora namenjena za pralnici in likalnici ter kurilnica zaključujejo pritlični del objekta.

V drugi del etaže nas popelje pot do predsobe, spalnice z lastno kopalnico kateri sledi velik osrednji dnevni prostor z jedilnico ter kuhinjo. Za prelep pogled na zeleno okolico in vrt ter oddih poskrbi terasa, s katere je dostop iz osrednjega prostora etaže.

V mansardni etaži je pet sob, ki si jih lahko preuredite glede na namen ali potrebe, kopalnica ter soba za igranje biljarda.

Zunanjost vile krasi velika in urejena travna zelenica obdana z okrasnih grmičevjem in drevjem,  urejen vrt, ribnik ter pergola namenjena za počitek in oddih v idiličnem okolju, ki jo ponuja posest.

Poleg skrbno načrtovanih prostorov in izbrane opreme ter materialov, krasijo vilo tudi njena zunanja podoba obogatena z velikimi steklenimi površinami, kvalitetno fasado in streho. Vila je vrhunsko vzdrževana in večkratna obnovljena.

Ogrevanje objekta je kombinacija kotla na olje in toplotne črpalke, možna je uporabe samo sistema ogrevanja z toplotno črpalko. Pot do vile vas popelje do urejenega parkirišča.

Sama posest se nahaja  na obrobju mesta Celja – Lokrovec. V neposredni bližini je Šmartinsko jezero, golf klub Celje, teniško igrišče, priključek na AC in ostala infrastruktura, skratka za vse, ki ste ljubitelji narave, hkrati pa imate dovolj zasebnosti in varnosti, ki jo nudi okolica.

Top lokacija, idilična kulisa posesti, nadstandardno grajena vila, opremljena z visokokakovostnimi materiali in po naročilu izdelanim notranjim interierjem so dovolj veliki razlogi, da izkoristite priložnost ter postanete novi lastnik te unikatne nepremičnine. Vabljeni na ogled.

Tel.: 031 309 555    

Mail: info@b-n.si

Za brezplačni ogled ali več o naših storitvah nas kontaktirajte. Bogatijo nas izkušnje, saj smo na trgu nepremičnin že od leta 1994.  

Anton Streicher

Anton Streicher

Pošljite povpraševanje