Hiša samostojna

Savinjska, Štore, Kanjuce

prodaja

Cena220.000 €

Osnovni podatki

  • ŠifraPH00115AS
  • Transakcija prodaja
  • Velikost 250,80 m²
  • Lokacija Savinjska, Štore, Kanjuce
  • Vrsta objekta, tip hiša, samostojna
  • Tipsamostojna
  • Parcela81.057,00 m²
  • Letnik2011
  • NadstropjeP+1+M

Opis

Na lepi, mirni in sočni lokaciji v naselju Kanjuce v občini Štore prodamo urejeno in prostorno stanovanjsko hišo v velikosti 250,8 m2. Na 81.057 m2 veliki parceli se poleg hiše nahaja še kozolec, 2 starejši hiši, travniki ter gozd.

Hiša s 250,8 m2 površine je deljena na (P+1+M).

V pritličju, ki je delno vkopan zaradi narave terena je garaža, kurilnica, soba za goste oz. kuhinja (vsi odtoki in priključki so v prostoru), kopalnica z wc-jem, kletni prostor, shramba oz. soba za orodje ali kurjavo.

V nadstropju (druga etaža) se nahajajo dve sobi, dnevna soba z jedilnico, kopalnica z wc-jem, terasa in glavni vhod v hišo.

Mansardni del je delno izdelan. Vsi priključki so pripeljani v mansardni del. Po prvotnem načrtu mansardni del hiše zajema dve sobi, spalnico, kuhinjo in kopalnica z wc-jem ter dvema balkonoma. Lahko se po potrebi oz. željah kupca uredi drugače.

Okna na hiši so PVC (troslojna). Ogrevanje hiše je centralno. Za ogrevanje vode skrbi 300 l bojler na elektriko/ali preko centralnega sistema. Hiša ima prezračevalni sistem, kjer poleg osnovne funkcije prezračevanje, v času zime kroži topel zrak po vsej hiši in tako dodatno ogreva hišo.

Hiša je priključena na elektro omrežje in na vodni rezervoar (lastno zajetje) kar pomeni, da je strošek porabe vode ničen oz. plačuje se le ekološka taksa, ki je na mesečni ravni zanemarljiva. V hiši je še telefonski priključek.

Poleg samostojne hiše se na posesti nahaja starejša hiša z naslovom, kar daje dodatno možnost ureditve obstoječe hiše ali postavitve nove, saj je del parcele na spodnji strani stavbno zemljišče. V hiši je elektrika in krušna peč. Na posesti so še travniki in gozd, kar da je možnost kmetovanja (klasičnega ali ekološkega).

Hiša je vseljiva takoj. Hiša ponuja možnost bivanje več družin ali več številčnejše družine. PRILOŽNOST za vse, ki bi radi živeli stran od mestnega vrveža, v mirnem okolju, kjer si lahko uredite pogoje samooskrbe oz. se lotite kmetovanja.

Tel.: 051 384 386

Mail: anton@b-n.si

Kupec ne plača provizijo.

Za brezplačni ogledali več o naših storitvah nas kontaktirajte. Bogatijo nas izkušnje, saj smo na trgu nepremičnin že od leta 1994.

Anton Streicher

Anton Streicher

Pošljite povpraševanje